Jag blir galen!!

Jag publicerade just ett inlägg som inte kom ut. Vad störande. Det kanske var lika bra förresten. Innehållet var inte direkt så viktigt. Ovikitigt egentligen. Ni får inte ens veta vad det stod. Jag känner mig lite ond. Men positivt ond.

En till bokmässa bakom sig

Fast ganska stor del av besöket ägnades åt att "klä" ett häfte med tapetbitar. Men det var kul. Förvånande bara att det getts ut så jättefå nya svenska ungdomsböcker i år. Jättemånga av böckerna var veteraner vid det här laget. Så nu måste jag endera börja läsa om böcker eller hitta nån annanstans. Men jag tror jag överlever.

Snart ska vi äta. Jag såg en bilderbok som hette typ Alla vill ha mat. Den skulle vara nånting för mig.

Gomorron!

Vi fick en timme extra idag. Det fick alla. Ganska bra, jag sov till nio men när jag steg upp var den åtta.

Jag har lyckats fixa så att jag får åka till bokmässan med beckis idag. Jag känner mig nöjd. Nu måste jag ju hitta nån bra bok som jag inte har läst. Det har varit boktorka på sistone och efter Underfors så har jag blivit sugen på att faktiskt läsa något.

Jag har lärt mig förspelet till the Phantom of the opera på piano. Och beckis sa att jag skulle få ett av hennes exemplar av noterna.

Om nån upptäcker mig...

... så blir det nog ett abrupt slut. Så om det tar slut i mitten vet ni varför. =) Beckis och Lena kommer om... typ... jättesnart. Jag har ägnat hela dan åt att spela piano. Eller kanske en och en halv timme. Vi var inne i stan dessutom och köpte nya noter. =)

Det kom många order om att jag borde göra annat nu... =)

Min bok tog slut!!

Jag hann inte ens bestämma om jag tyckte om den inte inte. Underfors hette den och det var fantasy. Jag berättade om den till en kompis och hennes respons var "Jag trodde inte du gillade sånt där". Efter en stund svarar jag, "inte jag heller". Det var egentligen en ganska bra sammanfattning.

Ojdå. Det belv en liten paus här mitt i inlägget. Jag har ägnat tio minuter åt att skissa en norsk bergsby. Jag vet att jag är lite knäpp. Eller förresten ganska mycket. Det är säkert därför mamma gör en... Äh, det skulle bli en ordvits men den blev så dålig så jag kan inte publicera den. Tur för er kanske. I en skräckfilm drar den onda ut tungorna av folk, Wilma tyckte att jag kanske borde råka ut för det... =)

Stallets livligaste häst vägrade ens trava!

På riktigt. Jag höll på att tappa nerverna. Sen skulle jag ha fått leta efter dem också. Som mina smörgåsar som nån hund troligtvis åt upp för de för de försvann spårlöst efter lektionen.
Imorgon har jag tyskaprov som om jag annars inte skulle ha tillräckligt så jag måste kanske plugga lite. Kanske.

Jag har egentligen inget viktigt att säga

Men ändå.
Vi hade matteprov idag. Och snart har vi handisträningar. Femte dagen i rad som jag ska och träna. Personligt rekord tror jag. Fast vissa har väl träningar varje dag. Men på den nivån är jag nog inte ännu.
Jag har inget att göra. I och för sig har jag tyskaprov på torsdag och det kanske skulle löna sig att öva lite.

Jag diggar det här



Men jag är väl lite knäpp. Men grafiken är cool. Det ljust orangea är violinen. Och den mörkare ljusblå en flöjt. Annars vet jag inte.

Om fyrtio minuter måste jag gå

Träningar. Men det blir kul. Förutom det faktum att jag inte kan springa. Eller egentligen så kan jag springa, det är först efter att jag har sprungit som det känns ganska hemskt.

Idag blev jag klar med ett par vantar jag håller på med i skolan. En sak har jag lärt mig efter det, gör aldrig saker man måste göra två av. De ser helt olika ut. Den ena är ganska lång och smal och den andra är jättekort och tjock. So what. men jag får nog inte en tia för dem... =) Ni kan få en bild på dem när jag får hem dem.

Kräm. Kräm?

Japp, en kräm. Men krämigheten saknas helt och hållet. Konsistensen är mest vatten. Typ som när jag skulle laga potatismos. Fast då var det i och för sig tvärtom. Kanske för att jag helt körde "Ellen-stil" när jag gjorde den; dra en stol till spisen, ta lådan med vindruvor i handen, sätt dig på stolen och ät vindruvor och du behöver inte resa dig upp en enda gång. Perfect!
Äh, nu ska Anni ha mina gamla handisskor nånstans ifrån för de ska ha handis i skolan imorgon och hon behöver skor. Hejdå. Hoppas jag kan gå bättre i morgon. Jag hamnade till och med rusa ner för trapporna en gång. Det gick så där.

Sagan om mig med träningsvärk

Jag lever den sagan nu egentligen. Igår, typ två timmar styrke+uthållighet+snabbhetsträning, dessutom en timme typ annan sorts träning. Idag väckning 6.15, 1h 30min målvaktsträning, 1h 30min träning på högt försvar/man-mot-man,  alltså rusade vi omkring som galningar. Efter det träningsvärk. Det låter kanske inte så mycket, men, jag kommer gärna och ser när ni gör samma övningar. Jag kan till och med ställa upp som tränare/slavdrivare/coach.

Oj, jag steg just upp för att skuffa ut pappa, dålig idé, då måste jag ju sätta mig igen och hallå, det är tungt!

Nu måste jag städa rummet, det är mer på bombnedslagsnivå. Ett ganska sansat bombnedslag men det är bara för att jag skuffat in allt i ett hörn.

Imorgon i skolan ska vi uppträda med paradise oskar - da da dam på FN morgonsamlingen. Jag gör det lättaste av alla, spelar samma fyratonersföljd på pianot, halvtoner. Egentligen kan jag det riktiga kompet men det gjorde jag inte när vi bestämde vam som skulle spela vad. Alltså åkte jag på det lättaste. Fast det är ju ganska bra så har jag ganska liten chans att göra bort mig.

Dagens träningspass avklarat

Det är bara att gå till stallet. Där sprang jag med en nybörjare runt manegen i fyrtio minuter, och så, träning avklrad. Svårare än så var det inte. =) Jag skulle säkert kunna skriva mera men jag har prov i fysik imorgon och jag har väl inte läst allt riktigt så noga som jag borde ... Men det går nog bra ändå. Fast jag har tyska läxa också.

I'm kind of back

Tredje gången gillt. Nä, säkert sjuttonde. Jag  har tänkt blogga nu på sistone flera gånger men så sitter Albert vid datorn och på iPad kom jag fram till att det inte gick när jag redan ahde börjat och nu just när jag satt här på pappas dator säger han att han måste förbereda sin undervisning, du får ta mammas. Jag raderar allt och loggar ut. Jag hittar inte mammas, du kan ta min. Okej, jag skriver. Och sen, Jag hittade mammas! Näää!!! Jag argumenetrear mig till att få fortsätta på pappas men har redan raderat allt en gång till. Perfekt. Men jag fick bra skrivövning. =)

Jag ska till stallet idag. Och imorgon har jag piano. Efter det ska vi hämta min optimistjolle från Esbo. Men först måst jag göra finskaläxan. Vi har finska idag.

RSS 2.0