VA!!

Är det nån som har varit inne på typ alla datorer den har hittat eller nåt och kollat min blogg? För igår hade jag 26 sidvisningar. Jag tror att det är personligt rekord. Åtminstone ganska nära personligt rekord.

Vi hade gymnastik idag, friidrott och uttagningar till skolfriidrottstävlingarna. Det gick jättedåligt. Eller förlåt (till alla de som var sämre än mig och kanske faktiskt tycker att mina resultat var bra), inte jättedåligt men jag trodde jag kunde bättre. Fast det kanske jag kan också. Men int idag.

Och så missade vi ett jättefint regnväder idag också. Igår var det nämligen ett som åkte norrut precis väster om oss men sedan slidade ner på oss. Och regnet öste ner. Idag däremot såg vi det först väster om oss, sedan norr, sedan nordost. Jag kollade testbed och såg att det precis hade gått norr om oss. Verkligen med hårsmån eller vad det nú heter. Bara för att jag gillar ordspråk betyder det inte att jag kan dem... =)

Veronica Maggio spelar för fullt och jag håller sakta men säkert på att svälta ihjäl. Jag har inte ätit mellanmål ännu.

Jag har egentligen inget att säga

men eftersom ingen annan har bloggat något och jag har massor överloppstid så skriver jag ändå. Det är skola efter vanligt schema idag. Så från och med idag kommer varevigaste en vecka se likadan ut fram till jullovet. Fast så har det ju varit varje år hittills och jag har överlevt så jag lär nog klara av de ett år till... =)

Dessutom har de lovat helt perfekta vindar tills ikväll när vi ska och segla. Lite risk för andas-inte-då-rör-det-sig-för-mycket-och-båten-kommer-inte-framåt-väder men jag tror det klarar sig.

Fast jag skulle önska att nån skulle blogga!! Nån annan, jag kollar alla mina kompisars bloggar flera gånger per dag men INGEN SKRIVER NÅNTING!!!! Jo, en. Men iaf. Nästan två.

Helgen var för kort

Alldeles. Det känns konstigt att det är skola imorgon igen. Vi har hunnit med så mycket. Igår var jag ju på turnering och idag var vi först och kolla på albert och amanda som var med och seglade i Linnanmäki Regatta, efter det var vi och red och sen på borgbacken. Det var kul!!

Som vanligt så måste jag gå och äta nu...

Sand överallt

Beachhandboll. Kul men sandigt. Jag har sand i håret och mellan tårna och byxorna är sandiga och... I alla fall var det kul. Och vi kom trea!!! Fast ettan hade typ tio poäng, tvåan nio och vi hade fem...

Tyvärr, eftersom jag har ägnat kvällen åt att se på trailern till filmen Jag saknar dig (kanske tre-fyra gånger) och mamma just ringde och tyckte att jag skulle fixa te tills de kom så har jag inte tid för några längre utläggningar. Adjö och goodbye. Bli inte blåbärspaj.

Projekt bokpapper på böcker

Check.



Så här blev det. Ganska nöjd faktiskt. Förutom att etiketten på rosa häftet blev ganska sned. Och lite andra smågrejer. Undra inte vad fundra är. Jag är inte på förklaringshumör. Hoppas vi snart får nåt mer jag kan sätta papper på. Fast inte för mycket. Medan jag gjorde de här två häftena hann jag lyssna på Veronica Maggios senaste skiva (förstås) nästan tre gånger. Jag är på sista sången den tredje gången nu.

Innan jag hungrar ihjäl ska jag gå och äta mellanmål. Skolmaten var inte riktigt lika god som igår.

Ytterligare en skoldag avklarad

Den var väl som andra skoldagar. Fast den var kort. Fast nu fick vi några böcker som jag ska sätta bokpapper på så då har jag något att göra...

Det har än så länge inte hänt nåt riktigt intressant att skriva om men imorgon får vi väl hoppas på nåt. Och så har jag handisträningar ikväll. På lördag ska vi på Beachhandbollsturnering. Vi måste starta hemifrån 5.45. Eller var det 5.50. tidigt var det i alla fall. På söndag ska jag och rida.


Förresten, jag lyssnar på Veronica Maggio!!! =DDDD

Det tog ett tag...

Jag har haft det här fönstret uppe i säkert en och en halv timme utan att ha fått nåt skrivet här.

Vi fick våra nya matteböcker idag. Till min stora sorg kan jag berätta att de verkar extremt tråkiga. Hrmmm.... Men tyvärr är det sanningen.

Annars så har jag just ätit mellanmål och vad jag vet hittills så har jag ingenting ikväll. Ja, och så lyssnar jag på Veronica Maggio. Förstås.

Veronica Maggio – Sju sorger

KOLLA!! JAG LYCKADES FÅ HIT LÅTEN SOM LÄNK FRÅN SPOTIFY!!

Det var ganska enkelt...

Back to School

Haha... Det är väl så det står på vartevigaste en reklam just nu. Oavsett vad det är reklam för...

Skolan började och det var väl som det är i skolan vanligtvis. Fast i år har vi typ en halv timme mat men ingen matrast och tre stycken halvtimmesraster istället för fem kvarts.

Allt annat e som vanligt. Igår var det segling, ikväll är det handisträningar och nån pappas jobbkompis från Sverige kommer på middag. Jag ska väl försöka återgå till min vanliga bloggfrenesi.

Jag lyssnar på Veronica Maggio förresten.

Fantasi finns det gott om

Och plats för konstiga tolkningar i samband med översättning. Sven-Ingvars säg inte nej säg kanske, kanske, kanske blev i översättningen till engelska "Do not say no, say maybe I´m your baby". Det var inte jag som kom på det.

Ja, jag vet

Jag vet att jag har varit lite dålig på att blogga. När skolan börjar lovar jag att det drar igång på allvar.

Idag har jag ägnat mig åt att bära in ved. Och spela piano. Och läst. Men bara lite läsning, jag har bara läst en bok idag. Och den var inte ens lång.

Nu ska jag virka lite tror jag. Med farmors vävgarn, det som hon använder när hon väver alltså, kan man på nolltid göra små korgar, pennställ, kastrullunderlägg med mera. Ni får bilder senare. Jag har nämligen en bestämd känsla av att jag har kameran hemma...

Sommarfoton

Ja, det blev väl lite si och så med det. Jag bläddrade igenom sommarens bilder och insåg att det här nog är den som säger mest om min sommar. Hittills.



Inte texten då, men själva fenomenet med svart text på vita sidor många efter varandra mellan två pärmar. Möjligtvis förstår ni vad jag menar.

Det var mycket bra. Jag skrev upp alla böcker jag läste och hur många sidor. På typ två-tre veckor tror jag det blev kring 6000 sidor. Rekordet var fem böcker på en dag. Tyvärr hittade jag inte lappen när vi skulle åka hem men jag får leta efter den nästa gång.
Mamma och pappa var inte lika förtjusta i mitt sätt att spendera sommaren.

Ni vill säkert veta vilka böcker som var bäst och jag skulle säga de här tre.



Ingen annan är som du, av Ann-Helén Laestadius, Snart är jag borta, av Hanna Jedvik och Tänk om det där är jag, av Johanna Lindbäck.

Men det kan hända att jag kommer på flera bra. Men Ingen annan är som du är i alla fall den bästa. Jag läste den två gånger. Under typ tre dagar.

Nu tror jag jag ska ta och se på Ice Age. Jag hör den här i bakgrunden och blev lite sugen...

Gissa vad jag gör?

Lyssnar på Veronica Maggio!! Vilken överraskning va? Hrrmm... Men det var så länge sen jag kunde det för internet på landet är alldeles för långsamt för att man ska kunna lyssna på spotify. Fast radion i Sverige e bättre för typ två gånger per dag spelas det Veronica Maggio (ta det där med ungefär en halv liter salt..). Men en gång när jag och min kompis sjöng på en av hennes låtar i bilen på väg till fyrishov så satt hennes pappa på radion och den låten var på. Det var najss...

Det där blev lite svamligt. Men faktiskt, det är fortfarande sommarlov, tänk på det. Då behöver man inte ha full koll hela tiden.

Fast igår när jag gick och la mig så kändes det som hela sängen gungade. Eller snarade som att den fick surf på vågorna. Att den gled lite framåt och neråt, rätade upp sig, svängde lite och så om igen. Och varje gång den for neråt kom det ett sånt där pyssjjande ljud. Och hela mitt duntäcke prasslade. Det värsta av allt, det prasslade likadant som en spinnaker. Usch, fy, tvi, blä. Spinnakerprassel e det värsta som finns.

Fast det var ändå skönt att inte falla ur sängen för att den är så smal, inte vakna mitt i natten för att vinden oplanerat vridit/ökat så att det plaskar och gungar och pappa hoppar omkring och ser stressad ut och inte vakna av att man fryser och inte hittar filten och sovsäcken har glidit på golvet.
Missuppfatta mig inte. Det är kul att segla. Men kul att vara hemma också...


RSS 2.0