En lovsång till mobilt bredband

Ja, kanske inte lovsång, men nu sitter jag på en parkering någonstans i Uppsalas förorter och väntar på mamma och pappa som shoppar jordgubbar.. Här finns Lidl, Wiily:s och Ica Kvantum. Plus ett apotek och systembolaget. Och så bloggar jag. Vi är på väg till Johanna. Det blev lite ändrade planer. Vi var hos mina gudföräldrar natten till idag och först idag ska jag alltså till i Johanna.
Inget mer intressant att säga så jag får väl avsluta här. Nu kom dessutom mamma och pappa.

I en strid ström

I en strid ström rinner gästerna ut och in här. Nu är det "paus" och jag bestämde mig för att blogga. Fast imorgon ska jag in till Uppsala och träffa Johanna. Kul!

Förra torsdagen (tror jag det var) seglade vi ner till Barnens Ö och såg på Annika Norlins spelning på KnappKarlssons. Jag skrev tidigare om att jag skulle gå dit. Tyvärr så har jag så långsamt internet att jag inte kan länka till det inlägget men det var ett ganska futtigt inlägg så ni bryter nog inte ihop för det.

På onsdag eller torsdag kommer två stycken som vi lärde känna i USA och hälsar på. Det ska bli väldigt intressant att se vad de tycker om allt här. Ingen dusch och sånt. Fast idag fick vi (/köpte vi) en tvättmaskin. Den funkar till och med!!

Här kommer en låt från konserten, det är inte jag som har filmat den men jag stod precis framför hon som filmade, bara lite närmare scenen. Och hon översatte låten dagen innan från engelska det är därför hon måste kolla texten. Det är inte den bästa låten men den film som jag tyckte var bäst.



Det kan dröja till nästa inlägg, men nu vet ni i alla fall att jag lever...

Ett slagsmål

Mellan en tusenfoting och en daggmask. Det ägnar resten av familjen och våra gäster sig åt att studera nu. Jag kollade en stund, efter det gav jag upp.

- Nu far masken iväg igen.
- Heja masken, heja masken!
- Jag tror tusenfotingen tuggar lite på maskens ansikte.
- Rör inte!
- Jag tycker man ska rädda masken.
- Nå, rädda den då!
- Sätt den i trädgårdslandet.
- Levande begravd.


Alla de här var kommentarer från riktiga livet. Tyvärr måste jag bli bättre på att skriva snabbt eller börja banda in för det saknas lite emellan. Fast man måste ju censurera lite. Jag tror inte ni vill ha alla detaljer. =)

Nu rymde alla in i skogen på jakt efter kantareller. Nästan alla, en tjej på tre och mammorna blev kvar. Och så jag.

Winner!

(Rubrikfakta; jag måste retas lite med mina kompisar, hälften av de som bloggar har redan använt den rubriken...)

Konserten igår var väl helt okej. Vi fick en ganska bra plats så långt fram som man fick gå om man var längre 'än kravallstaketet.

Sverige slog USA igår i damernas fotbolls-VM. Kvartsfinal mot Australien väntar. Och USA var tippade som ett av de bästa lagen.

Tyvärr får ni inte veta något mera väsentligt. Det är nämligen väldigt svårt att klä på sig, läsa bok och blogga samtidigt....

Tillbaka som länktipsare

Jag har hittat en ny intressant blogg =). Som vanligt. En familj med två barn på fem och tre seglar jorden runt. Mycket intressant, men bara att läsa om. Jag skulle ALDRIG vilja göra det...

Annars så är det ju musikveckan i östhammar här och vi ska till krutankalaset ikväll. Klockan sju uppträder Eric Saade... =) Inte för att jag egentligen gillar hans musik, men det kan ju vara kul. Och jag ogillar väl inte musiken, det är mera hans image som jag inte faller för.

Läste en jättebra bok. Tänk om det där är jag av Johanna Lindbäck. Inte en särskilt actionfylld bok, så om man är om Anni och det helst ska vara mord och stölder och rymningar på varje sida så föreslår jag att ni inte ens läser baksidan. Boken var ganska platt. Inte bokstavligt men typ i handlingen. Inga större problem direkt. Men läs den ändå.

Snabbrapport

Farmor och farfar är här. Mamma är i Wien och Pappa i Manchester. Det är mulet och tråkigt väder. Igår red vi och idag var vi i Öregrund och på biblioteket. Här blåser det från alla håll samtidigt. Fenomenet växlande vind visar verkligen vad det går för. I och med att vi var påbiblioteket har jag redan hunnit läsa två böcker idag. Eller egentligen är jag bara på min andra. Nu går jag och fortsätter läsa. Hoppas ni överlever. =)

Vågsurfing....

Tja, det är vad vi har ägnat oss åt idag. Jag kan glatt meddela att typ australiensare inte skulle kalla det för vågsurfing. Ja, för vi surfade med bara kroppen på kanske tio-tjugo centimeter höga vindvågor.

Vi hade den årliga sommarfesten igår, om en timme borde farmor och farfar komma. Jag är lite trött, kom inte i säng förrän ett igår kväll och dessutom legat i min säng och läst bok de senaste två timmarna.

Nu är jag väldigt sugen på att gå och bada men jag har en känsla av att mamma snart kommer be mig skrubba potatis....

RSS 2.0