Sightseeing på Bellarine Peninsula

Vi startade imorse och åkte ner till Bellarine peninsula. Där var vi hela dagen och så på tre olika små byar, främst stränderna och pirerna egentligen, själva byarna såg vi som vanligt inte så noggrannt på...

Först stannade vi Williamstown, det är definitivt inte på Bellarine och det var en omväg men vi ville se hur det såg ut där. Pappa hade varit där en gång för tio år sen och då hade det varit 11 grader och ösregn hela dagen och jag kan bara säga att det var trevligare den här gången, stilla, sol och varmt.

Inte jättehemskt väder direkt...

Efter Williamstown körde vi ett bra tag på jätteplatta, jätteraka vägar tills vi kom till Queenscliff, en ganska liten, ganska tråkig stad. Men vi fick glass på en "Scandinavian Ice Cream Bar". På vilkens fönster fanns Danmarks, Finlands, Sveriges, Islands, Norges och STORBRITANNIENS! Och det skulle då vara skandinavien... Det var dessutom med "a taste of Italy".

Från Queenscliff tänkte vi att vi skulle ta och ta en snabb titt i Point Lonsdale och det var tur, det visade sig vara det finaste stället på vår lilla sightseeingtur.

Piren


Fyren

Efter det blev det Barwon Heads där vi kollade på lite flera stränder (jag hade redan gett upp hoppet om bra bilder...), åt Fish and Chips (borde införas i Finland, anledning man borde bo här) som mamma och pappa ansåg var de bästa de ätit någonsin och, det mest förvånande, hamnade i en affär som hette kiitos och sålde marimekkoprylar.

Sen åkte vi hem. Och jag sitter här framför min dator som vanligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0