Australiensisk musik på två olika sätt

Dagen började med att jag och pappa var och handlade. Det var dock inte en så avgörande händelse så ni får nog ingen närmare rapport. Det mer intressanta (intressant och intressant) var när vi åkte till Montsalvat Barn för en konsert med stråkkvartetten Flinders Quartet. Där Erica, vars hus vi lånar spelar. (Det är typ en av Australiens bästa stråkkvartetter så vi känner ett proffs!) Konserten var väl ungefär så där som klassiska konserter brukar vara, förutom att den här dessutom var ovanligt varmt eftersom fläktarna var av för att de lät för mycket och dörrarna stängda.

Efter denna stråkkonsert på ett ganska intressant ställe åkte vi hem till Reggie, pappas arbetskamrat, före detta rockbandsgitarrist (eller basist eller sångare eller nåt i den stilen, med i ett rockband iaf) och rockproducent med egen studio i nedrevåningen. Dessutom byggde han egna bilar. Så där kan man säga var ganska stor kontrast till stråkkonserten.

Så lyckades vi dessutom med ett typiskt vår-familj-scenario, eftersom Reggie var och hämtade sina barn från nånstans när vi kom dit så gick vi på en liten promenad medans vi väntade på att de skulle komma. På vägen tillbaka i absolut inte regnkläder och brant uppförsbacke så började det VRÄKA ner regn. Så vi blev förstås dyngsura, men ingen tog störra skada, vi är inte gjorda av socker (även om vissa i familjen tror att de är åtminstone lika söta som det, och dessutom alltid tar med sig såna där små påsar med socker från olika restauranger och sätter i fickorna) och vi är rejält vana vid regn.

Men nu missar jag snart en måltid igen (middag den här gången) så jag får väl ta och avbryta nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0